fredag 23. november 2012

Lakseruller

Her er den første og veldig lette tapasoppskriften jeg skal dele med dere. De fleste har smakt lakseruller på koldtbord og lignende, men så var det det å lage det hjemme. Disse munnfullene er enkle, smaker deilig, friskt og godt. 


Ingredienser:
1 pakke hvetetortilla
1 crispisalat
1 pakke med røykelaks, jeg bruker favoritten min fra Sotra Seafood 
250-400g kremost naturell

Ta fram en tortillalefse, smør ønsket mengde kremost over hele eller halve. Legg på to skiver med røykelaks på midten sammen med noen blader crispisalat. Rull sammen, samme retning som pålegget ligger. Skjær av de små tuppene, spis de gjerne selv mens du holder på med resten. Skjær så resten i passe lange biter på tvers. Fortsett til du ikke har flere ingredienser igjen. Legg de ferdige bitene på et serveringsfat, gjerne med cocktailpinner i eller lignende, og server!



Minner om konkurransen jeg holder gående, sjekk den ut her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar