tirsdag 6. november 2012

Kreolsk kyllinggryte

Veldig god mat trenger ikke å ta lang tid, og denne retten er et veldig bra eksempel. Dette er en fantastisk god rett, som virkelig lyser opp vintermørket. Jeg har brukt en mango chutney fra Santa Maria, som heter Mango Chutney Spicy Bengal. Jeg synes denne passer veldig bra, men du kan selvfølgelig velge den du synes passer best! 


Ingredienser:
4 kyllingbryst
1 boks hakkede tomater
4dl cream fresh
2ss mango chutney
4ss sursøt chillisaus
1ts pepper
2ts karri
2ts paprikepulver
3ts estragon
1 fedd hvitløk
1 terning grønnsaksbuljong i 2dl vann

Del kyllingen i passende biter, og stek bitene slik at de får en fin og brun overflate. De skal ikke være helt gjennomstekt. Bland resten av ingrediensene sammen og kok opp. Ha i kyllingen og kok opp igjen. Server når risen er klar. Kok ris etter anvisningen på pakken. Server med ris, salat og gjerne noen hjemmelagde nanbrød. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar